Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  Sweet Coffee Avulli

  185

  Depozita ujit 2,5 litra. me material të fortë dhe rezistent.
  Grupi nxehtesisë me material bronzi.
  Pompa 15 Bar.
  Termostatet sigurie për grupin e kafesë dhe grupin e avullit.
  Opsion avulli për makiato.
  Dimensionet L 255 mm x D 355 mm x H 330 mm
  Pesha 11.5 / 13 Kg.

  Categories: ,
  Sasia