Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  la X

  139

  Edhe pse me përmasa elegante te reduktuara dhe elegante, Aroma X ofron një rrjedhe të paimitueshëm të kafesë e cila eshte një veçori dalluese e markës Aroma.
  Krejtësisht në çelik inox, i cili i jep një qëndrueshmëri të gjithë strukturën.
  Pompa 19bar.
  Made in Italy

  Categories: ,
  Sasia