Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  Jolly Klasik

  1,600L

  Të gjithë kafetë që përbëjnë këtë përzierje lahen dhe zgjidhen së pari nga prodhuesit dhe më pas nga vetë VERONESI CAFFE, si pjesë e sistemit të përpunimit. Kjo është një kafe me një shije të fortë, me aromë të plotë që kujton të frutat e pjekura të freskëta si qershia, pjeshka dhe molla.
  Paketimi 1kg

  Category:
  Sasia