Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  Gran Aroma Moka

  450L

  Kafe e pjekur në tokë Moka, e përbërë nga kultivarët më të mirë Arab të Amerikës Qendrore dhe varietetet Robusta, me një aromë të ëmbël dhe të vazhdueshme, të përshtatshme në çdo kohë të ditës.

  Paketimi:

  – Qese: 250 gr

  Category:
  Sasia