Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  @ espresso

  59

  Ekspresi i pershtateshem per kapsulat veronesi. prodhim made in italy. pika e fort e keti ekspresi: nje kafe plot krem, dhe shije te rrafinur.

  Categories: ,
  Sasia