Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  Espresso Decaffeinato

  2,750L

  Përkushtuar kujt nuk dëshiron të heqë dorë nga kenaqësia e nje kafe në çdo kohë të ditës. Përmbajtja e kafeinës nuk tejkalon 0,10%.
  Paketimi 50 copë.

  Sasia