Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  Ciok Cream

  2,000L

  Të gjitha llojet e kafes që përbëjnë këtë përzierje lahen dhe përzgjidhen së pari nga kultivuesit dhe më pas nga vetë VERONESI CAFFE, si pjesë e sistemit të përpunimit. Kjo është një kafe me një shije të ekuilibruar dhe një aromë të theksuar që kujton bukën e thekur; ajo ka një krem të shkëlqyeshëm dhe një aromë të përngjashme si kakao.
  Packaging: 1000 gr

  Category:
  Sasia