Abonohu

Abonohuni në buletinin tonë për lajme mbi produktet dhe ofertat më të fundit

  Kujdesi ndaj klienetit: +355672003012

  Search

  Brasilia

  1,800L

  Të gjitha llojet e kafes që përbëjnë këtë përzierje lahen dhe përzgjidhen së pari nga kultivuesit dhe më pas nga vetë VERONESI CAFFE, si pjesë e sistemit të përpunimit. Kjo është një kafe me një përzierje të ëmbël dhe të veçantë, krem i ngjeshur dhe arome të fortë.

  Paketimi: 1000 gr

  Category:
  Sasia